Lite lyx i tillvaron

Det var länge sedan jag skrev något här i bloggen, alldeles för länge sedan. Nu ska det bli ändring på det. Vad har hänt i mitt liv? Jag har varit ut på en långresa till Colombia alldeles ensam. Eftersom jag älskar utmaningar och att utsätta mig för det som anses farligt gjorde jag en resa som andra kanske anser som riskfylld. Dessutom gjorde jag saker som man rekommenderas att inte göra på egen hand, såsom att åka buss mitt i natten själv och att besöka stadsdelar som anses som osäkra. Jag klarade mig helskinnad och hade en underbar tid. Nu är jag tillbaka i Sverige och jobbar för fullt för att kunna göra en till resa någonstans i världen. För att orka med hårt jobb och mörkret unnar jag mig dock lite lyx i tillvaron och nu har jag bokat in mig på några dagar på ett spahotell i Dalarna. Det ska bli så skönt att få lyxa till det med lite massage, yoga, god mat och lite vin. Farligt gott kan man säga och jag ser verkligen fram emot det!

Stenar på rygg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *