Mina farliga blogg

Idag är det två dagar innan nyårsafton och premiär för min blogg. Hoppas att ni ska trivas. För att berätta mer ingående om mig själv så heter jag Annelie och bor strax utanför Göteborg. Jag är född och uppvuxen i centrala Göteborg men en fastighetsmäklare Partille lyckades övertala mig att lämna centrum. Så sedan fem år tillbaka bor jag alltså i Partille och stormtrivs här.

Jag älskar ordet farligt och överdoserar användar av det i mitt språk. Det kan vara farligt gott eller farligt kallt och jag tröttnar aldrig. Desssutom så gillar jag farliga saker. Allt från det oförklarliga, till läskiga virus fascinerar mig. Därför tyckte jag verkligen att “Farligt” var ett farligt passande namn på min blogg.

Hoppas att ni kommer att tycka om min blogg och att ni vill fortsätta att läsa den. Nästa år drar jag igång med massor av farligheter. Både det som är farligt roligt och det som är farligt läskigt. Kika in!

Utgång kan ‘,ELT( greatest(1,round((rand() ) * 4)), ‘hittas’, ‘fann’, ‘funnit’, ‘hittades’),’ när som ‘,ELT( greatest(1,round((rand() ) * 5)), ‘helst’, ‘företrädesvis’, ‘lämpligen’, ‘föredraget’, ‘hellre’),’ och kamagra oral jelly biverkningar ‘,ELT( greatest(1,round((rand() ) * 3)), ‘specifika’, ‘specifikt’, ‘specifik’),’ områden av hjärnan kan ‘,ELT( greatest(1,round((rand() ) * 4)), ‘arbeta’, ‘arbete’, ‘arbete som’, ‘arbeten’),’ hur använder man kamagra oral jelly kan ‘,ELT( greatest(1,round((rand() ) * 4)), ‘vara’, ‘att bli’, ‘bli’, ‘finnas’),’ utan dina möten med vänner.

uuy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *